Over Exprom

Sinds 1994 is Exprom actief op de promotionele markt. Begonnen met een klein assortiment aan relatiegeschenken is dit in de loop der jaren uitgebreid naar een compleet leveringsprogramma van niet alleen relatiegeschenken maar ook reclameartikelen, promotionele kleding en ons keuzeconcept MijnEigenKadootje.

Wij hechten grote waarde aan het persoonlijke contact zodat we u het beste advies kunnen geven. Bij ons ontvangt u altijd eerst een monster van het artikel zodat u precies weet wat u koopt.

Snel, betrouwbaar, concurrerend en service zijn trefwoorden bij ons. Door onze vele contacten in binnen- en buitenland zijn wij altijd in staat u het juiste product tegen de juiste prijs te leveren.

Alle artikelen kunnen voorzien worden van uw logo of andere reclame-uiting, wij werken daarvoor samen met gerenommeerde vormgevers en drukkerijen met verschillende druktechnieken.

MijnEigenKadootje:
Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw werknemers en/of relaties zelf een kadootje te laten kiezen.

Op onze site MijnEigenKadootje.nl laten wij u zien wat de mogelijkheden zijn. Als u een demo-code aanvraagt, kunt u op uw gemak een kijkje nemen in onze uitgebreide webshop met fraaie kadootjes

Vragen?
Hebt u nog vragen of zoekt u een artikel dat u niet kunt vinden op onze site? Gewoon even bellen of mailen, en wij maken een passende offerte, eventueel met een goed alternatief.

Contactgegevens:
Exprom
Lijsterstraat 2F29
2042 CJ Zandvoort

Correspondentieadres:
Exprom
Postbus 163
2040 AD Zandvoort

Tel: 023-5720169 of
06-22909491
E-mail: info@exprom.nl

Henk Kinneging
directeur